Jag är i CHOCK !!

Ja det är jag minsan. Idag hävde Ola ur sig att han faktiskt ska gå på stan i morgon. Jaha, tänker man då. Köpa fiske eller datautrustning tänker jag då. Vad annars liksom? Men Nähä då! Ola ska köpa kläder. Hör och häpna. Han ska köpa KLÄDER!  Vad är det jag hör? Och till råga på allt ska han göra det med en annan man. Jag får då minsan inte vara med. Jag som väntat på detta initiativ i 5 år och så får jag inte vara med och uppleva detta. Elakt gjort, om ni frågar mig.

Nåja, annars är jag just hemkommen från ett jympapass och jag känner mig mest överkörd. Minns inte att passen var så här jobbiga i våras. Kan det vara så att min kondition blivit ännu sämre sen operationen. Det tror jag! Hehe.

Fick mig faktiskt ett gott skratt under passet för när jag tränade i våras så gjorde jag det med Jossan. Jossan som just för stunden förmodligen kämpar på på annat vis. Ja, jag undrar då vem som har det jobbigast. Haha.
Hoppas förlossningen går så himla bra som möjligt. Ser fram emot det lilla underverket :D

Nu ska jag fixa matlåda, sen hoppa in i duschen, bränna en skiva och efter det njuta framför tv:n.

Slänger in en bild från Bogrens i lördags... "Tjejmaffian".

Ia, Ullis och jag :)


Ha de gott. PussHej.

Helg, igen.

Merhaba!

Igår blev det en sväng till Husaren med min lilla Ia. Rätt lugnt men väldigt trevligt :) Ska ju ut på Boggan idag också. Jobbigt med två dagars ibland så det var skönt att det blev en lugn utekväll igår. Så då får man väll se hur denna kväll slutar istället. Haha. Nästa helg har jag iaf bestämt att jag ska ägna min tid till Ola. Vi får se vad vi hittar på?

Idag har jag tvättat. Han dock inte med så mycket som jag ville eftersom människan som tvättade innan mig gick över två timmar i torkrummet så jag hade inte haft någonstans att hänga upp all tvätt. Fick tvättat det viktigaste iaf så jag klarar mig ett tag iaf . Sen kom jag just in efter att ha lekt på lekplatsen med Sanna, Jenny och alla barnen. Kände att jag behövde lite "Lucasenergi". Underbara unge! Ska försöka fixa så att vi kan börja på familjegympa han och jag. Det är nog kul.
Sen gick vi en sväng till affären så jag kunde inhandla lite mat och den sitter jag just nu och får i mig.

Dags att hoppa in i duschen och göra iordning sakerna för kvällen.
Jag hoppas ni allesammans får en riktigt trevlig kväll.

Krams Nännie.

Dags för uppdatering

Jo, det var väll på tiden. Var ju några dagar sen sedan sist nu.  Har dock inte så speciellt mycket att uppdatera om men...
Var bara några veckor sedan jag kom hem från Turkiet nu men idag hämtade jag ut lite resekataloger igen. Blir eventuellt en resa till nu över jul och nyår? Får se om man kan få tag i en bra sista minuten. Man vet aldrig. Vi får helt enkelt se.

Helgen har spendreats en del i stallet. Både lördag och söndag. Först var det dags att fixa allt inför tävlingen och sedan var det tävlingsdax. Sen var det meningen att jag skulle åkt på ljusparty igår men jag blev så fruktansvärt trött. Var ju trots allt en tidig uppstigning samma dag. Och sen försvann lusten också då jag påmindes om våra pappors dag. Allt bara brast. Jag saknar honom så fruktansvärt mycket och nu för tiden känns allt så jävla jobbigt bara.
Hoppas ni andra hade en underbar dag med er pappa.

I veckan blir det mest jobb sen på torsdag ska jag till KSS igen. Dags för nästa undersökning, magnetkameran. Jag undrar jag hur det ska gå? Ser ju inte direkt jättelockande ut att ligga helt still i den dära lilla "tuben". Hoppas det ska gå bra!
Sen efter det när resultatet har kommit är det väll dags att träffa min läkare för vidare information om vad som ska göras. Det sägs ju att det ska bli operation igen. Vill verkligen INTE det här.

Och till helgen blir det väll som vanligt lite utgång. En bogrensrunda kanske? Det märker vi.
Men nu ska jag ta och kika vidare. Ha de gott allesammans.

Och Jennie, Grattis till lillknodden. Så gudomligt söt. Det gjorde ni bra :)
Hoppas vi ses snart! Det vankas nämligen GBG framöver.

Hepp, PussHej.

RSS 2.0