Don´t feel good.

Ne det gör jag minsann inte. Varken i kropp eller själ. Känner mig så extremt nere numera och kroppen den värker. Vill ha vår nu så att man kanske kan få lite härliga feelings i sig.

Ska försöka få tag i min läkare och se om vi kan göra något nytt ultraljud igen. Känns inte som det ska där inne =/ Väntar ju svar från GBG också som jag hoppas kommer snart så jag vet om det bli en ny operation eller inte? Jobbigt att inget veta och bara vänta.

Annars längtar jag extremt mycket till lördag. Den dagen och kvällen SKA bli bra. Det har jag bestämt :) Wiihoo. Ska skaka av mig alla bekymmer på dansgolvet. Ja man kan ju låtsas att dom försvinner iaf.

Skulle egentligen åkt iväg på träning snart, ett danspass. Som tyvärr visar sig vara inställt nu. Suck. Jag som hade sett fram emot det. Får bli nästa vecka då och ett vanligt baspass i morrn igen istället. Måste våga mig upp på medel snart alltså. Kanske kan gå nu när jag får lite sällskap fram igenom. Får se helt enkelt.

Ola verkar sitta i badkaret nu. Kanske skulle jag köra upp honom därifrån och lägga mig själv  där i istället ;P Det tåls att fundera på! Men nu ska jag iaf kila vidare.

Ha det gott.

Krams ♥

Lugn eller fartfylld helg?


Det är frågan det!? I morgonkväll blir det bio med Olisen iaf. Sen på lördag vet jag inte om det bär av till A6/IKEA eller om jag ska ta mig en tripp till GBG? Inte så jätteskojj att färdas själv faktiskt. Och inte så jätteskojj att strosa runt själv heller för den delen även om det är det bästa :) Vi får helt enkelt se vad jag känner för i morgon kväll.

Det blir hur som helst ingen utgång i helgen. Spar mig till nästa då Rosenström kommer och gästar oss i Skövde. Var två år sedan jag såg honom sist så det ska ändå bli lite skojj, faktiskt. Det blir väll till att kika på Melodifestivalen istället och sen soooooooooova. Välbehövligt och riktigt skönt!

Men nu ska jag strax packa på mig träningskläderna och bege mig till friskis och svettis. Inte vart där på 3 veckor. FY !!
Men idag ska jag inhandla nytt kort som innehåller gym och spin utöver jympan också.

Föresten, fick för ett tag sen en utmaning om att jag skulle ladda upp kort ur 6:e mappen osv osv. Ola har köpt ny dator så det finns tyvärr inga kort överförda på den än. Så därför har jag inte gjort detta. Just so you know ;)

Hepp, ha de gott allesammans.

Krams Nännie ♥

Trevlig kväll

Ja, det måste jag verkligen säga. Följde med Marie till hennes vänner på förfest igår. Kikade på melodifestivalen innan vi gick vidare ner till Bogrens. Fullt drag, mest hela tiden. Stod nog inte still en sekund på hela natten och det känns i benen idag. Riktigt trevligt! Kanske blir det en repris den 28:e då Rosentröm kommer och håller oss sällskap här i Skövde. Vi får helt enkelt se :)

Annars har helgen vart väldigt lugn. Kikade mest på tv och åt onyttigheter i fredagskväll med Ola. Sen under dagen igår befann jag mig på KSS och efter de blev det ju fest. Idag var Marie förbi en kortis med mina ljus jag beställt och nu sitter jag här och väntar in krafter så jag kan börja göra mat. Klockan 7 ikväll vankas det Gossip Girl och sen får man se vad som orkas med. Imorgon måste jag till pappas grav. Har inte vart där sen i julas och det är INTE okej. Skäms på mig!

Bilder från kvällen kanske dyker upp senare när jag själv fått tag i dom. Kamerorna gick varma hela kvällen. Haha.

Hejkon.


tom.



 


Ork att stanna kvar,
eller mod att ge sig av?





"Hemma"

Idag valde jag att stanna "hemma" från jobbet i hopp om att piggna till så jag kan jobba fullt ut resten av veckan. Sitter ju faktiskt inte riktigt hemma utan jag har bosatt migi Skultorp i två veckor framöver då min mamma flytt landet och begett sig till betydligt varmare breddgrader, nämligen Thailand. Och jag är inte avundsjuk alls, INTE det minsta!
Anledningen att jag är här är för att vara kattvakt och ja, även barnvakt. Trot eller ej. Min lillasyster klarar sig inte ensam trots sina snart 19 år. Knepigt de där va?

Det är hur som helst helt underbart att ha kissemissarna hos sig igen. Så mysiga och jag inser att jag saknat dom fruktansvärt mycket sen jag flyttat hemifrån. Underbara individer det där!

Eftersom jag sover här i Skultorp så sover jag alltså i mammas (som också varit pappas) sovrum och just på den plats där pappa också somnade in. Funderar över det innan jag somnar och sen är nätterna fulla med konstiga drömmar. Kanske inte så konstigt? Jag saknar honom så otrolig mycket iaf. Utan honom är jag inte hel, så är det bara.

Annars gör jag inte mycket. Hostar och snorar om vartannat. Jobbigt att vara förkyld faktiskt.
Ska dra mig nu och kanske lyckas få lite mat i magen? Vi får väll se.

Ha de fint i alla fall.
Krams Nännie♥

Sjuk

Jo, då var det dags igen. Var väll rätt väntat då jag inte vart sjuk sedan oktober. Men det är bara att gilla läget :)

Igår så blev det rajraj med jobbet. Först blev det bowling där jag faktiskt slog mitt egna rekord och kom tvåa. Det var ruskigt jämt där ett tag mellan mig och Johan. Sedan bar det av till Plaza där vi tog lite after work och ett par drinkar (kanske några för mkt?). Alltid lika kul och se hur alla beter sig på fyllan. Haha. Efter det trallade Emilia och jag vidare till Husaren där det blev ännu fler drinkar. Träffade gamla värsåsbor och svingade på höfterna till gamla schlagerlåtar.  Nisse var extremt elak och bara tog en massa kort. Hoppas INTE dessa visas för några andra än enbart dig själv. Då är mitt liv över sen längesen :)
Delade taxi med Skoog hem och som vanligt ska han jävlas. Startar snöbollskrig och fäller mig i snön eller snarare slasket  och ska grosas. Elaking! :)

Idag sitter jag här hemma och gör ingenting. Snorar mest. Ucha! Får se om något händer senare? Blir väll att kika på melodifestivalen skulle jag tro. Så mycket mer ork finns inte.

Men nu ska jag knapra i mig lite alvedon sen vila ögonen lite.
Må så gott allesammans

Krams Nännie ♥

RSS 2.0