Soffläge igen.

Var på vårdcentralen tidigare idag. Fick höra att jag bär på nå vanligt elakt virus som gör mig så här trött i kroppen. Och ingen sjukskrivning under semestern inte. Sånt gör dom inte för förkyldningar. Bara om man typ bryter nått ben eller liknande. Fick med mig hostmedicin hem iaf. Det kan väll förhoppningsvis hålla hostan borta. Så det blir soffläge ett tag till då. Suck :(

Så om det slutar regna och om jag orkar får jag väll knalla iväg och hyra några fler filmer. Det är ju typ det enda som finns här hemma att göra. Blä !


Trött påt.


Snart har halva semestern gått och inte ett skit har jag gjort. Bara hållt mig hemma för jag inte har någon ork till något annat. Ska till vårdcentralen i morgon och se vad dom säger eftersom det håller i sig så länge. Fick höra att man kan sjukskriva sig under semestern och på så vis spara sina semesterdagar. Synd jag inte visste det tidigare. Läkaren kommer säkert inte vilja skriva ut nå sånna papper i morgon när jag redan gått så långt med det. Man kan ju iofs hoppas!

Annars händer inte mkt. Trippen till GBG i morgon blir inställd. Trist nog. Får se om jag är lite mer fit for fight längre fram i helgen. Isf åker jag ner då. Annars får jag väll fortsätta sitta här hemma. Min soffa är väl insutten kan jag säga nu! Blä!

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och vänta in en helvetes natt med massor hosta. Urs. 
Hoppas ni andra godingar mår bra iaf :)


Host host.

Då var man inne på andra semesterveckan då och jag är fortfarande inte kry. Men nu har den där sablarns torr/rethostan börjat visa sig så kanske kan det vara slut på eländet snart :) Vi får hoppas på det,

Idag fick jag ett impulsryck och köpte mig en ny mobil. Och efter lite missförstånd märker jag nu att jag har två abonemang att betala av ända fram till april nästa år. 229 spänn extra i månaden helt i onödan. Funderar på att ångra hela köpet (om dom nu går med på det, envisa jävlar). Förstod det som att det bara skulle betalas till oktober då jag egentligen skulle fått byta upp mig. Yeye, annars får jag väll övertala mor min om att systeryster får skippa sitt kontantkort och ta över abonemanget och den nya mobilen, som förövrigt kan fara åt fanders. Vad jag har svurit här ikväll !

Imorgon ska jag spendera lite tid med mor min... åka till Hem & Hobby i Hjo. Hoppas på att få hitta lite gardiner till lägenheten. Har inte kommit iordning här än vilket är ganska jobbigt faktiskt. Men det blir nog bra, tillslut.

Sen skulle jag behöva ta tag i tvätthögen också innan jag beger mig till GBG. Blir nog antingen på onsdag eller torsdag jag far. Får se lite. Ska bli otroligt skönt att komma bort härifrån. Behöver verkligen det!

Håller på att försöka ordna upp en västkustentripp med grannbypojkarna också. Hoppas vi kommer iväg. Vore bra latjo!

Nej nu ska jag knapra i mig lite tabletter, kika vidare en stund och sen krypa till sängs och få mig lite sömn. På tal om sömn har jag sovit fantastiskt gott de senaste nätterna. Härligt!

Thinking of you...



Min vanliga tur.


Såklart har jag gått och blivit sjuk. Förvånar mig inte alls faktiskt. Efter dessa hektiska månader som varit på jobbet och de jobbiga stunderna som funnits i livet är det inte så konstigt. Så när man väl slappnar av så händer väll något i kroppen antar jag. Väldigt trist hur som helst eftersom jag inte vill spendera min semester inomhus, sittandes i soffan och kika på film, en väldigt massa film. Har lessnat nu efter de här tre dagarna. Hoppas det vänder snarast.

På lördag måste jag vara frisk iaf. Då ska jag och tjejjerna till Olstorp och rocka loss till Arvingarna är det tänkt. Haha! Kan nog bli riktigt kul faktiskt. Sen till veckan blir det kanske västkusten en runda? Vore najjs.

Ska höra med moster om hon har en sovplats över några dagar också. Känner att jag behöver komma bort från stan lite. Hon är alltid så förståndig och lätt att prata med och det är något jag skulle behöva nu...

Nej nu blir det till att kika vidare på filmerna... pust.


Svårt.



Det saknas några bitar för att jag ska bli hel.
Kan någon pussla ihop mig igen?



En svår och jobbig grej.

Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå
Det är snart en vecka sen Du ringde, så jag börjar nog förstå

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig
Jag räcker inte fram
Men, Du har så svårt att vara ensam
så Du går till "lilla mig"
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Jag kan känna mig bekväm i Dina ögon, när Du ler
Men Du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner
Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär
Du har fått sol i Dina ögon och har aldrig varit där

Det vankas höst och Du får ofelbart nåt underligt i Din blick
Det är så lätt att genomskåda Dina spel och Dina trick
Nu faller mörkret över stan, och Du går runt och sparkar löv;
som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel
när Du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Du älskar bara rött, och leker vacker romantik
Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik
Men en dag är allting preskriberat och en del av Din lyrik
Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik

Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt
Stackars dumma "lilla mig"
Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej.

Semester.


Det är söndagkväll, ja nästan natt faktiskt och här sitter jag. Anledningen att jag inte kilat till sängs än är att jag äntligen fått min efterlängtade semester. Så skönt att inte känna ångest över att man måste få sig sömn för att orka med nästa dag. Nu kan jag vara vaken hur länge jag vill och jag kan även stiga upp hur sent jag vill. Nog för att jag ska hålla det i hyfsad nivå ändå. Man ska ju trots allt tillbaka till kaoset om några veckor. Och JA, det kommer bli kaos igen efter semestern. Har sett planeringen och den är inte skojj. Hoppas chefen håller sina ord och tar in extrapersonal nu så vi slipper fortsätta med övertiden. Han har förhoppningsvis insett det själv nu att det inte funkar längre. Sen hoppas jag också han menade orden med att vi eventuellt ska till spanien nu i "höst". Jisses vad skönt det hade vart! :) Studiebesök och en massa sol sol sol!

Helgen har vart fartfylld med många skratt och knasiga påhitt. Tack alla inblandade för det! Mer sånt vill jag ha.
Och imorgon ska jag få träffa min lilla Marie igen. Hon är bäst! En av de få som förstår mig. Just nu vet jag inte vad jag skulle göra utan henne. Mer tacksam kan ingen vara över att ha en sån vän som hon är.

Sen ska jag träffa Jossan och lilla Pontus en dag också. Var på tok för längesen vi sågs. Varför blir det alltid så för??

Men just nu ska jag kila ner i min stora, kalla och extremt ensamma säng... natti ♥

Det är så.




Ibland säger tystnaden mer än alla ord i världen...





Nattliga aktiviteter.

Helt seriöst undrar jag vad jag pysslar med om nätterna. Har svårt för att sova. Men när jag väl somnat så pysslar jag med märkliga grejjer. I morses vid halv 4 vaknade jag och kunde inte hitta min mobil, som jag kvällen innan ställt alarmet på och lagt på kudden intill min. Kunde inte förstå vart den tagit vägen. Letade som en galning eftersom jag inte visste vad klockan var och att jag eventuellt kunde ha försovit mig. Efter många om och men hittade jag den i andra delen utav sängen UNDER mitt överkast som jag lagt där. Hur kom den dit? Blir lite rädd för mig själv ibland faktiskt.

Vet inte vad detta beror på. Men jag hoppas det återgår till det normala igen. Jag behöver faktiskt min skönhetssömn ;)


2 år.

Det slog mig att idag är det två år sedan min lilla knoffis fick somna in. Det är då också två år sedan pappa fick läggas in på sjukhuset igen. En riktig helvetesdag var det. Jag minns också hur tom jag var inom mig. Saknar dom båda två väldigt mycket. Det känner jag av i de jobbiga stunder som hälsar på alltför ofta numera...





Söndagsångest.

En redig sådan också!

Kvällen igår tog verkligen en redig vändning. Och jag kan inte bestämma mig för om det är positivt eller negativt. Grillade och festade ute i Hentorp med "grannbypojkarna" till en början. Sen bar det av in till Husaren och där blev det ju som det blev. Hehe. Så nu sitter man här idag med en huvudvärk som är jättehemsk. Självförvållat såklart. Har vänt helt på dygnet också så det lär bli en jobbig sista arbetsvecka. Men det får gå, det SKA gå. Snart har jag ju semester så :)

Nej om man kanske skulle ta och knalla upp till affären och skaffa sig lite mat. Tror magen skulle bli glad då.


thinking of you.

Fredagkväll.

Tanken var att jag just vid denna tid skulle vart ute och svirat. Ja, det var iaf mina planer. Men tydligen ingen annans? I väntan på att min vän skulle höra av sig, vilket hon fortfarande inte gjort, så somnade jag i några timmar tidigare ikväll. Jag var visst väldigt trött efter denna extremt jobbiga vecka. Så nu sitter man här igen, ännu en kväll. Vilket liv man lever. Får hoppas på att morgondagen blir lite vettigare. Hoppas på sol så man kan få lägga sig ute ett tag. Gillar inte att lysa upp med min blekhet. Hehe.

Annars är dagarna ganska tomma på innehåll. Jobbar fortfarande övertid och kommer göra det ändra fram till semestern, förmodligen efter också. Skönt att vid denna tiden nästa vecka så sitter vi alla på jobbet och festar in semestern. Ska bli kul! Och det ska bli så skönt att bara göra som man vill på dagarna. Ska också komma igång med träningen igen. Nu är det dags för morgonpromenader! Sen blir det helt enkelt gymmet, hur trist det än må vara. Men jag trivs inte med mig själv nu.

Förutom att dagarna är tomma på innehåll så känner jag mig extremt ensam. Jag hade sett fram emot ett liv fyllt med fart och fläkt och underbara stunder med de bästa. Denna sommaren skulle bli MIN sommar ju. Men jag har tappat lusten för allt. Försöker finna orsaken. Men ju mer jag funderar, ju mer förvirrad blir jag. Och när förvirringen tar fart så är det lätt att tänka bakåt. Något saknas i mitt liv, eller är det kanske någon?


1/7


Det är helt sinnessjukt så fort dagarna bara sveper förbi. Just nu undrar jag vart juni månad tog vägen? Jag vet hur den startade men vad hände med restrerande dagar? Har nog grävt ner mig i för mycket grubbel och bara låtit dagarna försvinna bort helt i onödan. Sen senare delen har jag ju självklart pysslat med flytten. Där emellan så har jag faktiskt inte en aning.

Flytten är avklarad och det har väll gått mer eller mindre smärtfritt. Har inte hunnit vara ute i solen i ynka 5 minuter under hela den här underbara veckan som varit. Hade tänkt lägga mig idag men tjii fick jag och istället får vi in världens skitväder! Min vanliga tur. Hoppas det fina vädret har vett nog att komma tillbax i dagarna igen.

När jag kom hem från jobbet började jag röjja upp i min nya lägenhet. Den såg ut som en soptipp, vilket var mindre trevligt. Fick ihop garderoben och nu är alla kläderna på plats. Det är på millimetern att den får plats i mitt lilla krypin. Vet ärligt talat inte hur jag hade klarat mig utan den så jag är glad som få :) Ska fortsätta med resten i morgon. Knalla till återvinningen o.s.v.

I helgen SKA jag festa. Måste se lite folk. Känns som jag suttit inne i evigheter (vilket jag iofs inte har,men ändå).
Hoppas på fint väder så kanske man kan grilla lite. Vore himla trevligt.

Nej nu ska jag ta och kila till sängs kanske. Se om man kan få sig lite sömn i natt. Det har vart ont om det de senaste veckorna och speciellt de senaste dagarna här i det nya krypinet. Har fått byta sida i sängen vilket gör att jag blickar ut över min tomma stora säng och tänker på hur ensamt jag har det. Jobbigt värre. Sen har ju värmen spelat stor roll också. Så olidligt varmt! Men när jag väll fått sova har grannen börjar gapa. Jag undrar vad det är för fel på den människan alltså?

Nåja, en jobbig dag väntar i morgon så det är väll lika bra att krypa ner i bingen och krama om kudden... natti.

Kramis ♥

RSS 2.0