Äntligen.

Idag fick jag nycklarna till mitt nya hem. Så otroligt skönt att kunna fixa över helgen. Imorgon vid 9 tiden kör vi igång med att flytta över möblerna till den andra lägenheten. Har längtat efter ett nytt eget litet krypin där jag kan gå vidare från 0 igen, så det är skönt att det är dags nu. Sen är det tveksamt om jag kommer trivas i en liten 1:a igen. Blir till att kika vidare på nytt under hösten som kommer.

Just nu ser det mesta ut som ett kaos här. Har en del småsaker kvar att packa ner. Sen ska garderoben min tömmas. Det blir väll det mest problematiska. Vart ska jag göra av alla kläder sålänge?

Nej om man kanske skulle ta tag i det hela igen då. I alla fall i en stund för jag har tänkt kika på dokumentären om Michael Jackson som börjar nu klockan 22. Chockerande det där som hänt, trodde han var näst intill odödlig.

Kramis ♥

En fundering bara.



Hur kan en människa känna lätt på en sak när en annan tycker det är svårt,
när dom ändå är med om samma sak...?


jag försöker...

Onsdag.

Vilken olidligt varm dag det har vart idag. Hade inte klagat om jag fått befinna mig utomhus men så har ju inte fallet vart idag. Först jobb och efter det raka vägen hem för att packa i flyttlådorna. Förmodligen kommer det vara så här dagarna framöver nu. Inget skoj alls! Jag vill ut och lägga mig på playan, får lite färg och skutta runt i vattnet med dom bästa.

Idag blev Nännie inkallad till chefen. Livrädd vart jag och jag började snabbt rabbla upp i huvudet tänkbara jobb jag kan ha gjort fel. Måste inta försvarställning ju. Men inte hade jag gjort några fel inte. Nähä då, Nännie fick minsann en massa beröm och löneökning på det! Den sker vanligtvis endast i April, men han ville göra ett undantag för mig idag. Skönt att se det ger resultat det man håller på med. Enligt mig själv så är jag faktiskt värd det för jag sliter häcken av mig!  (Därför den krympt? ;).

Funderar på att läsa böcker på kvällarna innan jag ska sova. Kanske kan det vara avkopplande? Somnade ju alltid ifrån dom när man var tvungen att läsa i skolan så... eller var det kanske för att just dom böckerna var så extremt trista? Behöver hur som helst få annat att tänka på.

Nen, du gav mig ett gott skratt med ditt inlägg som svar till mitt. Det är verkligen ett tillfälle i livet som jag saknar fruktansvärt mycket. Du och jag med mina supermanbrallor på autobahn i Töreboda. Bara du och jag förstår. Saknar dig Bööördiii Bööördiii! =P

Ska stänga ner här nu, kila till sängs och förhoppningsvis få mig lite skönhetssömn. Den behövs!!


Kramis Nännie ♥

Sömnlösa nätter.

Har kommit in i en period nu där jag bara sover omkring 3 timmar natten och det är inte okej! Kroppen säger ifrån, huvudet säger ifrån, ja i stort sett allting säger ifrån. Känner mig helt lost och har inte någon ork till någonting. Så varför är det då så svårt att sova? Känslorna går över styr och jag gråter för minsta lilla. Vill ta mig ur den här onda cirkeln!

Idag kom solen tillbaka. Underbart skönt! Synd att den valde just denna vecka då alla mina dagar fylls upp med packning  och städ inför flytten, som föroppningsvis blir av nu i helgen. Fast idag smet jag iväg på ett utomhusjympapass. Kände att jag behövde röra på mig och få någonting annat att tänka på för en stund. Det var riktigt skönt!

Ska väll kila ner i sängen då och krama om kudden min... natti.



If I lose my way, I’ll find another road...

Det bara är så.




Det finns tillfällen i livet som aldrig kommer igen.
Man känner det på sig. Ja, av någon anledning vet man att det är så..



Midsommarhelgen.

Ja då är vi mitt inne i midsommarhelgen. Själva midsommarafton spenderades ute på landet i Börna med en del utav de bästa.
Vi åt lunch på dagen, grillade på kvällen, käkade tårta på natten och däremellan spelades det kubb och härjades runt i hästhagen.
Vi begav oss nämligen ut på jakt i hopp om att drömprinsen ska dyka upp inom en snar framtid. Vi samlade 7 sorters blommor och hoppade över 7 stenmurar (i brist på blommor och gärdsgårdar), sen måste jag väll säga att jag landade i 7 hästskithögar också. Mina vita tygskor ligger just för tillfället i tvättmaskinen :) Dock gjorde jag allt detta i onödan då jag glömde kvar blommorna på diskbänken i natt istället för att lägga dom under kudden min. Inte lätt när man förlagt innehållet av skallen under kvällens gång.. Men vi fick många goda skratt med oss i bagaget.

Idag så verkar det bli utgång med en annan del av tjejjgänget. Tjejjmaffian är nämligen på väg hem från Öland för att göra krogarna osäkra här hemma i stan istället. Om jag hakar på det får vi se. Är väldigt trött och sliten men ändå så är jag nog lättövertalad ändå. Haha. Vi får se helt enkelt.

 

I veckan blir det till att börja packa ner alla saker i flyttkartonger. Förhoppningsvis så flyttar jag nästa helg, vore smidigast så. Annars blir det tisdagen efter den helgen. Ska bli så skönt att starta om på ny kula nu. Ser fram emot det här. Jag tror det kommer bli bra!

Annars jobbar och sliter jag som ett djur. Kaos var och varannan dag på jobbet och kroppen verkligen skriker efter semester. Behöver vila ut ordentligt. Hjärnan går på högvarv av flera skäl och just nu känner jag inte igen mig själv faktiskt. Hoppas på en vändning där snarast.

På semestern blir det väll förhoppningsvis en tripp ner till Falsterbo Horse Show första veckan. Om vi nu kommer iväg. Sen har jag räknat med några dagar i Göteborg och självklart Grebbestad, Lammö. Sen vet jag inte vad som händer där i mellan. Hoppas på många roliga stunder med de bästa iaf!

Nu ska jag ner och se om mina fina tygskor återfått sin vita färg. Spännande :)

 

Ha det fint allesammans.
Kramis Nännie  


RSS 2.0