Girls night out!


Klockren kväll igår! Åh vad jag tycker om mina vänner. Underbaringar hela bunten :) Många skratt blev det!


New moon.


Åh, så undebar den var! :) En så härlig kärlekshistoria. Blir dock en smula trött på den där Bella emellanåt som gör allting fel så hon hamnar i sådana dumma situationer. Men men, det kan jag leva med. Hehe.

Efter bion fortsatte vi hem till Emma och Jonas där grabbarna hade festat och spelat spel hela kvällen. Det var bra drag i dom grabbarna, den ena fullare än den andra. Hehe. Vi flickor parkerade i köket och hade lite kafferep. Jag var grymt trött och höll på att somna i kakan. Vi tog grabbarna med oss och åkte hem vid halv två. Kom dock inte i säng förns framåt tre skulle jag tro. Mycket att tänka på helt plötsligt när man för en stund lagt alla funderingar åt sidan...

Nu väntar jag på att klockan ska ticka en aning fortare så jag kan traska över till "grannen" för lite film och mys skulle jag tro. Behöver det idag känner jag!

I morgon är det jobb som gäller igen. Suck. Längtar så fruktansvärt mycket  till julledigheten. Den 22 december klockan 16.00 kommer jag för stunden vara världens lyckligaste människa! :)

Hepp, dags att bege sig.
Ba baaaj.


Mys med flickorna.


Ska snart hem till Madde där det ska lagas mat med flickorna. Vi får se vad det blir för något bara. Efter det ska vi neråt stan för att kika på bio, New moon. Som vi har längtat! :) Hoppas den är lika bra som Twilight!

Igår kväll satt Madde och jag på Pims en sväng. Åt lite god pasta och bara pratade. Har sån tur att jag lyckats få en vän som henne i mitt liv. Guldvärt dom stunderna man verkligen behöver det!

Och idag har jag knallat runt lite på Elins Esplanad. Gjorde min plånbok en aning bitter men mig själv en smula gladare. Ja, det kan man ju inbilla sig iaf. Hehe. Köpte lite kläder/underkläder fast jag egentligen skulle ha prylar till hemmet med mig hem. Märkligt hur det kan bli ibland.

I morgon är det städ och tvättdag. Där emellan ska jag ner och strosa på Stallsiken. Behöver hitta en lampa och då gärna till innan nästa helg. Så att vi kan se nått här hemma i mitt krypin när vi ska festa loss :) Sen är det en hel drös med saker till som måste införskaffas. Blir till att ligga på hårt i veckan som kommer!

Annars händer inte mycket. Jobbar som vanligt på veckorna och har återigen satt igång med lite träning. Tar det i lugnt tempo nu för jag vill verkligen inte bli sjuk igen! Det har jag inte tid med.

Sen är det min tredje vita helg nu också. Fan va bra jag är! :) Har vart riktigt skönt att göra ingenting faktiskt. Behöver lite sådana perioder i livet emellanåt.

Men nu ska jag bege mig härifrån. Ha de gott allesammans!


Undrar så.



Hur ska man älska nån som har älskat nån förut...?

Mys i mängder.


Hela helgen har innehållit massor med mys. Mys i alla olika sorter :) I fredags var min mamma och mina systrar här. Vi åt tacos och spelade sällskapsspel. Kan det vart något i stil med Vilda charader tro? Många tokskratt blev det iaf och det var jätteskönt med lite kvalitetstid. Det var MÅNGA är sedan sist vi umgicks bara vi tillsammans. Man behöver verkligen tid med varandra! Och igår saknade jag pappa fruktansvärt mycket. Önskar han kunde fått vara med...

Lördagen spenderades först på jobbet. Mycket att göra så då är det bäst att ställa upp! Fick med mig många komptimmar också så det var ett stort plus! Sen tillbringades kvällen hos "grannen". Film och mys hela kvällen och natten lång. Jag ska nog satsa på att bli kär på riktigt igen. Så underbart att slippa ligga själv i sängen och istället ha någon som kramar om en. Hög Mysfaktor på det!
Nä men skämt och sido, jag saknar verkligen att ha någon att dela livet med emellanåt. Det ä riktigt tomt i livet just nu. Men förmodligen är jag inte redo alls för något sånt nu. Men det kommer väll...

Eftermiddagen har spenderats med min underbara Madelén. Vi har skvallrat, kikat film och fikat. Skönt med en vän som kan förstå en utan att man blir dömd. Tusen tack till dig goding!

Och nu är det enbart sängen som kallar. Dags att ladda om batterierna för en ny kämpig vecka med övertid. Blä!

Natti ♥

Winnerbäck 3/11


Ja igår var det äntligen dags efter flera månaders väntande och längtande. Winnerbäck kom till stan och han var lika fantastisk som jag hoppats och trott. Dock hade jag velat höra fler låtar från hans äldre album. Den människa som inte satt sig in i hans låttexter borde verkligen göra det direkt, dom är helt otroliga faktiskt. Han sätter ord på sånt man själv inte klarar av.

Dock kunde utgångsläget för egen del vart bättre. Med feber, halsont och öronont är det inte kul att sitta på konsert. Och att min mage strejkade mot värktabletterna gjorde inte hela saken bättre. Fy fan vad ont jag hade och vad illa jag mådde. Fick bli en tur till toaletten mitt i alltihopa.



Idag har jag vart hemma igen, andra dagen den här veckan. Kommer stanna hemma i morgon och kanske på fredag också. Får se lite. Tänker inte skynda tillbax till jobbet den här gången. Har lärt mig att det inte funkar något bra. Med andra ord blir det en lugn helg också. Pust. Då blir min plånbok glad också, den mår inte speciellt bra heller efter de senaste månadernas härjande. Kommer sitta här hemma och ha lite smått panik, det vet jag redan nu. Men men, vad kan en hemmakväll förstöra i ens liv egentligen? :)

Annars händer inte speciellt mycket. Sliter som en arbetarhäst på jobbet och det är totalt kaos fortfarande. Jämt och ständigt! Har inne massor med extrapersonal men vad hjälper det? Ingenting faktiskt.
Har kommit till ett sånt läge där jag inte orkar bry mig om resultat längre och jag orkar inte pressa på lite till för att lyckas fullt ut. Det är inte bra. Istället går dagarna åt att trösta mina jobbarkompisar för att dom, precis som jag känner att allting enbart är ett stort kaos. Dagar fullt med stress ger dåliga resultat och dåliga resultat ger skäll från chefen vilket resulterar i att tårarna börjar rinna... Tragiskt det där alltså. Men det är väll bara att bita i det sura äpplet ett tag till och njuta av lite julledighet sen. Det ska bli helt galet skönt!

Idag haglade det en del och efter det föll det lite snö. Det pratas om oväder i dagarna? Skönt man ligger sjuk hemma på soffan då. Hehe. Hade dock sett mig frisk i morgon för kanske han inte vågar sig över annars... ;)

Med alla dessa rader skriva, ha en bra kväll allesammans!


RSS 2.0