Nostalgi! :)

"För vi har pluggat färdigt och skolan den är slut och sommarlovet börjar om bara  någon minut. Den blomstertid nu kommer betyder absolut, att vi har pluggat färdigt, så snart så springer vi ut..."

Nostalgi är det enda jag kan säga! Tänk så underbart att få vara barn igen och stå och sjunga (läs skrika) dessa rader i kyrkan igen. Jag minns känslan så väl dagen innan man gick på sommarlov, morgonen man vaknade upp och skulle till kyrkan för att träffas en sista gång innan det var dags för sommarlov. Helt underbar känsla!

De senaste kvällarna har jag spenderat i soffan och kikat igenom gamla VHS-filmer som pappa min spelade in när vi var små. En del är över 20 år gamla och det är helt underbart att se. Pappa skymtas emellanåt också och det är svårt att hålla tårarna tillbaka. Ju längre tiden går glömmer jag mer och mer av hur han såg ut, hur han lät och hur han var. Därför är det så skönt att ha dessa filmer så man kan få sätta sig tillbaka, njuta och minnas lite.

Jag har ganska roligt åt mig själv då jag mest verkade vara en liten efterbliven skitunge som ägnade tiden åt att räcka ut tungan eller bara gå runt och se mest puckad ut. Haha.

Annars händer inte så mycket om dagarna. Jag har semester och gör absolut ingenting om dagarna. Det är välbehövligt med vila men ack så tråkigt. Jag vill göra massor, men jag bara orkar inte! Näst intill klättrar på väggarna här hemma istället. Tyvärr går veckorna alldeles för fort och jag har bara en semestervecka kvar. Bittert!

Nu ska jag kika vidare på filmerna och sen väntar sängen faktiskt. Dags att börja vända tillbaka på dygnen lite smått igen. Jag hoppas ni alla har haft och har en underbar sommar! Skiv gärna en rad eller två och berätta hur ni har det!

Krams Nännie

RSS 2.0