Frustrerad

Kan inte koppla bort den händelsen som hände i helgen. Jag blir så förbannad på sånna människor som ska pyssla med sånna onödiga grejer. Och ännu mer frustrerad blir jag när jag ser att händelsen nästan är fotograferad. Om kortet bara kunde tagits en liiiiiiiten liiiiiiten bit åt sidan då hade man ju förmodligen sett allt.  Då hade typen inte kunnat sitta där och neka. Ucha!

Annars är de rätt så lugnt. Så fruktansvärt sliten och jag har sån smärta i min kropp. Smärta jag aldrig känt tidigare och ska jag vara ärlig är jag faktiskt lite orolig över vissa saker som sker. Jag måste helt enkelt till en läkare, men när ska det hinnas med? Vi får väll se...

Nu blir det till att hoppla ner i soffan och kika på lite tv. Måste ju se hur det går för bönderna och sen efter det lite sjukhusdramatik. Men må gott kära vänner.

Puss på er.

Lovely

Sitter har pa ınternetcafèt och surfar lite ı vantan pa maten. Dagarna gar fruktansvart fort har. Lite trist. Men an sa lange sa har vı mest badat och solat pa dagarna. Imorrn ska vi in tıll Alanya och kika under dagen. Sen pa mandag blır det att aka pa en jattestor marknad strax utanför hotellet. Och pa tısdag kvall sa blır det nog en svang ın tıll gamla side som sags vara helt underbart pa kvallarna. Vi far vall se :)

Hoppas ni har det gott dar hemma ı skovde och att vadret ınte ar allt för hemskt!?
Kramis Nannie.

Turkiet 15/10 - 22/10

Väskan är packad och det är dags att fara iväg. Först lite käk i magen sen vidare till Landvetter och ta flyget mot varmare breddgrader. Lovely :) Ha så skojj här hemma i höstrusket!

Puss o kram


Helgen över.

Då var det söndagkväll igen då och helgen har passerat förbi lika fort som den alltid gör. Denna helg har vart väldigt lugn faktiskt och det känns hur skönt som helst nu när en arbetsvecka står på intåg. Eller iaf 2 ½ dag eftersom jag åker till Turkiet på onsdag eftermiddag. Hur som helst så behövs energin i alla fall.

Idag har jag lekt med Lucas. Jag lånade han i några timmar. Vi gick runt hela stan och lekte på 6 eller 7 olika lekplatser. Han tyckte det var jättekul och det är så underbart att se när han skrattar och har så kul :) Sen somnade han gott.

Tog några bilder från idag men det går tyvärr inte att ladda upp dom just nu så får väll göra det vid ett annat tillfälle.
Ska göra mig iordning för sängen nu.

Krams.

Helg

Så underbart med helg igen. Och inte direkt något inplanerat. Riktigt skönt!
Igår va de tjejmiddag. Trevligt att prata av sig lite... Sen idag har jag vart på stan med syster och Philip igen. Kikat lite efter saker inför utlandsresan. Hittade äntligen mina rosa mysbyxor nu. Perfekt!

Idag blir det till att städa lite här hemma, sen handla och kika fotbollen och kanske en film efter det. Vi får se.
Nu ska jag iaf kila.

Baa baaaj.

Ucha.

Sitter här och har just försökt få i mig lite pastasallad. Förstår inte varför det alltid slutar med att det nyttiga ligger kvar i botten? Så är det varje gång. Jag hade gett mig an att äta upp allt idag men jag mår fruktansvärt illa och kräkreflexerna är inte trevliga just nu. Om man nu får skylla på de?
Anledningen till att jag mår illa är att jag just kommit hem från en undersökning på KSS. Min mage gillade inte riktigt den. Helst av allt skulle jag gärna vilja gå och lägga mig nu men jag måste vidare till jobbet.

Sen efter jobbet ska jag över till systeryster och lilla Philip. Se om den "lille" växt något. Han är så jävulskt söt :)

En liten bild på de två...






Hepp, jag får väll kila vidare då.
Må gott.

Kramis c",)

Jobbiga besked

Det känns som att var och varannan dag så dyker jobbiga besked upp. Hela mitt senaste år har varit så.
Idag damp brevet ner i brevlådan där det står att en massa undersökningar angående min sjukdom ska göras och att en ytterligare operation förmodligen väntas, fast denna gång i Göteborg. Jag vet inte vad jag ska säga längre. Jag vill bara gråta för jag orkar INTE gå igenom allting en gång till. Det är så mycket saker runt omkring som tär på en. Ovishet följd med massor av frågor. Suck! Och att vara så ensam med det här gör det så mycket jobbigare. Det finns INGEN i min närhet som förstår, ingen som KAN förstå.

Just nu får jag glädjas åt att jag får en liten minisemester om 9 dagar. Toklängtar! Var inne och fick mig en liten spruta ikväll också. Jisses vad kö. Fick stå i hela 50 minuter innan de va dags.
Sen någon dag framöver ska jag försöka "kidnappa" Lucas en sväng. Han får mig alltid att le :)

Hepp, nu ska jag försöka få mig lite skönhetssömn.
Take care. Natti.

Trött

Uch, jag är så extremt sliten. Det har väll sina anledningar dock och det är bara att skylla sig själv. Utgång i fredags, utgång igår.  Om man kunde trösta sig med att kvällarna var bra hade allt nog känts så mycket lättare idag. Men nu är det tyvärr inte så. Det var faktiskt en riktigt tråkig helg. Och jag har gjort ett stort misstag. Attans!

Nästa fredag blir det tjejkväll med mat, sprit (igen) och lite roliga spel & lekar kanske? Sen nästa lördag tänker jag ta de så lugnt som möjligt med min lilla Ola. Han åker till Sälen på söndag och när han kommer hem så har jag åkt till Turkiet så då ses vi inte på ett tag där. Ska bli skönt att göra ingenting faktiskt!

I morgon är det dags för jobb igen. Jag vill verkligen inte. SÅ trött och less. Och efter jobbet ska jag vidare till vaccinationscentralen och få mig en spruta. Fy bubblan. Ingen hit sånt där direkt.

Ha de gott allesammans.

Kram Nännie.

Oktober månad

När jag ändå sitter och väntar på att bege mig iväg in mot staden så kan jag ju lika gärna skriva några rader.

Det är redan 4 oktober och tiden bara springer iväg. Det märks att hösten krupit inpå nu. Svinkallt ute och gatorna börjar täckas med löv. Jag är väll egentligen inget jättestort fan av hösten men jag måste ju erkänna att jag bara älskar alla underbara färger som blir ute och att krypa upp i soffan med tända ljus runt omkring sig, det är underbart det!

Så vad händer annars då? Jo, jag jobbar och sliter om dagarna. Sen orkas inte så mycket mer när man väl kommit hem. Helgerna fylls just nu för stunden med en del fest. Så trist att bara sitta hemma även om de nu kanske är behövligt emellanåt. Men det blir tider för det också :)

Snart är det dags för utlandet också. Det ska bli så otroligt skönt och välbehövligt! Och när jag väl kommit hem därifrån så blir det ett besök på KSS för att se hur det står till med min sjukdom. Jag HOPPAS så innerligt att den inte kommit tillbaka igen för jag bara orkar inte gå igenom allt igen.

Hepp, då va de väll dags att bege sig då. Skriver några rader imorrn också...

Kram på er // Nännie.

RSS 2.0