Ja ni, vad säger man?


Beslutet är fattat, bomben är släppt. Nu får framtiden visa om jag gjort rätt.
Jag är totalt livrädd.

Han kommer alltid vara en del utav mig ♥



Fortfarande hemma.

Det blev inget jobb idag heller nej. Skallen beter sig inte riktigt som den borde än. Blir lite småyr emellanåt då jag rör på huvudet, sen är jag så stel i nacken också. Men i morrn blir det jobb. Måste dit känner jag.

Annars händer inte mycket alls. Pendlar mellan tv:n och datorn, as usual. Har inte vart ute sen i söndags. Känner att jag behöver lite frisk luft så det kanske blir en vända runt huset. Hehe. Vi får väll se.
Behöver städa också. Ligger saker överallt just nu. Förstår inte hur det kan bli så över ett par dagar bara. Det var ju tomt överallt i fredags. Märkligt det där. Kanske kan man tjata till sig någon hjälp senare sen... suck.

Lite bilder från kvällen i Falköping...



Ska ta och kila vidare nu.

Krams Nännie ♥




Ajj ajj ajj.

Ibland är jag bara så fruktansvärt klantig. Som i igår då jag drog huvudet i ett snetak. Blir så less mig själv alltså. Så här sitter jag med huvudvärk och en lite urballad nacke. Det gör ont!

Hur som helst helgens bravader är över och jag måste få säga att det blev en riktigt trevlig kväll där borta i Falköping. Dock har jag ju inte blivit direkt klokare över allting som händer och sker runt omkring oss. Nu har jag faktiskt ännu mer att grubbla över. Pust.

Eftersom huvudet och nacken inte är bra alls så blev det inget jobb idag. Jag har varken tid eller råd att vara borta från jobbet. Har absolut inte gjort något alls. Slöat i soffan och tatt några vändor hit till datorn för att kika läget. Urtrist.
Hoppas jag piggnat till de närmsta dagarna så jag kan träna igen. Vill verkligen och känner att jag behöver det!

Nu måste jag kila vidare.
Hejkon.

 

Mitt i veckan.

Då var det onsdag idag. Onsdag kväll dessutom och bara två dagar kvar på jobbet. Skönt ! Idag har jag monterat reflexer nästan hela dagen lång under tiden som jag kikade till digitaltrycket (som jag lyckades få att börja brinna igår). Opps! Tur att maskinen klarade sig. Hade vart en sorglig historia annars skulle jag tippa på.

Både i måndags och tisdags var jag och tränade en sväng. Ska alldeles strax åka iväg igen. Ska prova på danspasset idag. Ska bli spännande att se hur det funkar. Är förmodligen ingenting för mig med min osmidiga kropp. Haha. Men vi får väll se, blir ju underhållning för de andra i alla fall.

På fredag blir det bio en sväng med Ola, kanske någon mer? Sen på lördag ska vi väll samlas som vanligt, tjejjerna och jag för att heja fram en vinnare i Melodifestivalen. Suger ju ganska rejält den där tävlingen egentligen, men som varje år sitter man ändå klistrad! Bra knepigt det där alltså.

Annars händer inte så mycket. Tar det mest lugnt eftersom det inte finns mycket mer ork till annat.
Måste kila iväg nu så jag får en plats till passet. Men ha de gott allesammans.

Och du lilla Nen, Grattis på din dag :)


Krams ♥




1 ½ år.

Var vid pappas grav idag. Första gången sedan i julas. Jag förstår inte varför jag står där. Har fortfarande inte kopplat greppet om att det är min egna pappa som ligger där. Kommer jag någonsin förstå? 18 månader har gått nu. En evighet fylld med tomhet och enorm saknad. Förstår inte hur man kan känna sån saknad samtidigt som man inte förstår?
Det gör så otroligt ont och aldrig har jag känt mig så ensam om något. Du fattas mig

Helgen är förbi och precis som vanligt har en ny jobbvecka satts igång. Mindre skojj. Helgen var fylld med fest och utgång. Tyvärr två ganska så trista kvällar. Mer och mer inser man vart man har folk omkring sig. Hur less man har blivit på de som alltid har vart runt omkring en på senare år. Det är så tråkigt att det ska vara så och att man ska behöva känna på det viset. Jag är glad att jag hittat tillbaka till en del gamla barndomsvänner igen. Vänner jag inte umgåtts med på flera år. Dom är guldvärda och jag hoppas på fler roliga stunder med er.

Ikväll har jag vart iväg på lite ryggjympa vilket inte alls var skojj. Kass musik, kass tränare och inget drag alls. Längtar tills dansen är på onsdag. Ska bli spännande och se hur den slutar med tanke på att jag är lika vig som ett kylskåp. Det är faktiskt sant! Kul ska det bli i alla fall.

Sen ska jag mest längta till helgen. Det är den jag lever för nu för tiden. Men just nu ska jag kila ner i sängen och förhoppningsvis få mig lite god sömn.  Ba baaj.

Bönnernas afton

Ja så kan man väll sammanfatta kvällen på Bogrens igår. Inte alls mycket folk man kände ute igår. Eller så vad det svårt att hitta för att det var så jävla trångt. Klarar inte riktigt av sånt där.
Kvällen blev inte alls som jag hoppats på, det av olika anledningar. Får hoppas på en bättre kväll fram igenom istället. Redan nästa helg så kanske det blir Terassen i Falköping. Rydell & Quick ska tydligen spela där. Inte direkt mina favoriter men det är så att Tina kommer uppåt och hälsa på innan hon flyttar till USA och jag vill gärna träffa henne innan hon far. Så då får jag väll bege mig ändå bort i "slummen" ;P.

Annars händer inte så mycket. Har kommit igång lite mer med träningen nu. Sover mycket bättre på nätterna vilket är skönt. Sen måste man ju ta tag i allt annat också runt omkring träningen annars lär ju vågen aldrig peka där den borde ;)

Ska upp till Elins Esplanad nu med systeryster och hennes lille skrutt. Mysbollen nr 1 alltså!
Ska lämna tillbax två par skor som fick följa med hem igår. Inte riktigt nöjd.

Här kommer en liten bild på sötingen. Kika och njuuuuut :)
Hej så länge!



RSS 2.0