Underbar helg.

Helgen startade med en lugn fredag som var väl behövlig. Skönt att göra ingenting och bara ta hand om sig själv lite. Började rensa lite i garderobena också. Flyttar ju faktiskt om en månad och någonstans måste man ju börja.

Sen i lördags var det till att stiga upp tidigt för att förflytta sig till Göteborg. Vi åkte ut till Fiskebäck och Dansholmen där familj, släkt och vänner samlades för att fira mina kusiners "stordagar". Den ena fyllde 18 och den andra 25. Det var helt underbart. En heldag ute vid havet i strålande sol med got mat och lek & bus i massor.
Och idag har jag legat uppe vid Simsjön med Marie och Annika hela dagen. Det var otroligt varmt och årets första dopp blev faktiskt avklarat och JAG var först i. Det ni! :) Tanken var också att vi skulle ut och paddla men med kanoten full av ruttna råttor så blev det ingenting med det. Haha.

Nu sitter man här och bara gör ingenting. Har lite tvätt i maskinen och ska väll strax fixa en matlåda. Sen är det till att sova för att orka upp i morgon bitti. Veckan blir full av jobb och förhoppningsvis en hel del trevliga stunder :) Vi får väll se hur det artar sig. Jag hoppas på några bra dagar iaf. Sen har min soffa kommit också så den ska hämtas upp. Ska bli härligt!

Hepp, nu ska jag mysa ner i "soffan" i någon minut eller två.

Kramis Nännie ♥

Veckorna försvinner iväg.

Ja det gör dom minsann. Hänger inte riktigt med i svängarna faktiskt. Vi har vart bortskämda med många extra röda dagar de senaste vilket har gjort att veckorna känts korta och inte alls lika jobbiga som vanligt. Men nu blir det väll ändring på det när det är hela veckor ända fram till semestern (tror jag). Men jag ska allt ta mig igenom dessa också!

Det har gått några veckor sedan Ola flyttade upp till norrland igen. Det har faktiskt gått riktigt bra, bättre än vad jag trott själv. Nog för att det är tomt emellanåt, men inte är väll det så konstigt.
Han verkar ju ha det bra och har gått vidare han också, bokstavligt talat! Säger inte så mycket mer om det, det är hans liv nu.

Helgen har vart fullspäckad med underbara vänner och fest. Skönt att jag funnit er. Längesen jag fick skratta så mycket som jag gör med er. Guldvärda hela bunten ♥

I morgon är det dags för jobb igen, hoppas jag är bättre i ryggen då för annars vet jag inte riktigt hur det kommer gå. Sen på eftermiddagen ska jag äntligen klippa och färga håret igen. Som jag har längtat!
På fredag ska jag till läkaren. Se om han/hon har några svar på vad det är som härjar i kroppen min. Något är det!
Dagarna där i mellan vet jag inte vad som händer? Vill träna ju så jag hoppas ryggen har vett nog att bli bättre. Vi får se.

Annars då? Det finns nog inte så mycket att berätta om. Dagarna bara rullar på, precis som vanligt.
Ne nu ska jag kika på reprisen av Greys. Hoppas ni har det gott allesammans!

Kramis Nännie.

Winnerbäck.

Jisses vilken snubbe. Har helt och hållet fastnat i hans musik. Vilka texter han kan få till. Så mycket man känner igen sig i.

Herrejisses.

Det var värst vad antalet besökare sköt i höjden när jag skrev ut min bloggadress på msn.
Då kan ni väll skriva en kommentar om vilka ni är som hälsar på då :) Vore ju trevligt.

Nu blir det bingen och imorgon är det dags för en ny jobbig jobbvecka. Vill att kaoset ska ta slut nu.

Natti.

RSS 2.0