Norrland

Nu är biljetterna klirrade och i morgon beger jag mig upp till norrland. Fy satan så skönt!
Blir byte i Stockholm först och en aning dyr biljett, men ibland är det faktiskt värt det :)

Hoppas snön ligger kvar på backen när jag kommer upp. Skulle vara skönt att få njuta lite av riktig vinter.
Hepp, nu har jag massor att stå i. Ha de gott.


Så här vitt var det på julafton. Mys :)





Krams Nännie ♥

Så här i efterhand...

... så inser man vart sina vänner egentligen står. Så mycket bullshit hit och dit så man bara vill spy över hela skiten.
Kikade efter tåg till norrland förut. Tyvärr var alla fullbokade ända fram till måndag. Jag som hade velat åkt idag. Så skönt det hade vart att slippa denna hålan för en stund. Det känns sådär att vara efterklok... Får se om jag drar då eller inte. Kanske ringer och ser om de finns några avbokade platser i morrn? Men med min vanliga tur så blir jag väll kvar här nere...

Ska strax iväg till mammas gubbe och käka middag. Får väll se hur det blir. Just nu finns ingen ork eller lust till det alls. Men någon gång måste man väll ta tag i det hela och lära känna den sidan också. Sen blir det väll hem och plocka i ordning lite och slöa framför tv:n. Det är ju mitt liv numera. Pust.

Ursäkta alla gråa och tråkiga inlägg. Men det är just så jag känner för det mesta numera. Någon dag vänder det igen, de vet jag. Tills dess hoppas jag ni ändå kan stå ut :)

Krams Nännie ♥

Dan före dan...

Då var snart denna dag också över. Har vart en hektisk dag, precis som alla andra år. Förstår inte varför man alltid är ute med det sista såhär dagen före julafton? Kanske för att man inte förstår att julafton är närmre än vad man tror Jag vet inte. Och det är väll ingen idé och spekulera i det heller för jag vet att nästa år kommer allt se likadant ut igen.

Nu i eftermiddag och kväll så har jag vart ute hos mamma i Skultorp. Har haft lite julklappsuttdelning till familjen Wäring/Åhs eftersom dom inte ska vara med och fira i morgon då deras lilla Anna bär på RS-virus och vattenkoppor. Trist. Sen spelade vi lite bingolotto men vann ingenting, precis som vanligt. Eller jag spelade aldrig klart så får väll kika dragningslistorna i morgon istället.

Så nu sitter man här hemma alldeles ensam. Ingen julkänsla för huvudtaget. INGEN alls! Så fruktansvärt trist allting. Just nu skulle jag bara vilja sova mig igenom hela julen. Lär bli en segdragen dag i morgon och sängen lär fyllas upp snabbt...

På juldagen är det tänkt att det blir utgång. Får väll se om jag blivit bättre eller inte. Har jag det inte så blir det i nyktert tillstånd. Och känner jag mig bättre blir det endast någon cider som jag ska hålla väl koll på denna gång. Vi får väll helt enkelt se. Men om någon är ute efter förköp till Bogrens så har jag en biljett till övers. Tänkte på min vän medans den inte tänkte på mig...

Nåja, nu blir det till att krypa till kojs.
Hoppas ni allesammans får den jul ni önskar er.

Kramis Nännie ♥

Keep smiling, keep shining.

Oh yes.

Bogrens ikväll med Ia och Ullis. Denna kvällen ska bli bra, det har jag bestämt. Glänsa som aldrig förr. Ha Ha.
Men vi får väll se resultatet senare i natt på det.. =)

För övrigt har Ola lämnat söder och begett sig till norr nu. Åkte tidigt i morses. Tur Ia ska spendera natten hos mig så slipper jag känna mig alldeles för ensam. Hehe. Men nu är det dags att dra sig vidare.

Må så gott kära vänner. Krams Nännie ♥

Löshår, duracellbatteri och penntroll.

Vad får man då? Jo en Nanne Grönvall såklart. Showen var ruskigt bra måste jag säga. Långt över förväntan vilket var kul. Hela helgen blev faktiskt lyckad. Kul att fara iväg med jobbet på något annorlunda. Många drinkar blev det, hela tiden. Förstår inte hur jag kunde slippa baksmällan på söndagen? Hade väll tur helt enkelt =) Ska lägga upp lite kort så fort jag fått de från Malin som tyvärr var enda fotografen under kvällen.

Annars då? Ränner mest omkring på stan känns det som. Ivrig med att hitta alla julklappar som måste inhandlas. Vilket är några stycken. Sen ska man ju försöka hitta något som man vill ha själv också. Svårt det där. Julen lär suga totalt i år ändå.

På fredag blir det frisören. Dags att klippa och göra nya slingor igen. Ola har också tid då. VÄLBEHÖVLIGT! Så han ser ut. Haha. Efter det ska vi hem och städa här. Sen få iordning lite julstämning innan Ola åker på lördag morgon. Blir borta tills den 6 januari vilket är ett tag. Vi får väll se om jag klarar mig. Så på lördag kväll antar jag att det blir Bogrens? Brukar ju bli så. Hehe.

Nej nu ska  jag krypa till sängs. Ha det så gott allesammans.

Krams Nännie ♥

Ja ni, kära vänner...

Helgen är över och likaså en arbetsdag. Bara 4 kvar nu denna veckan. Så fruktansvärt less skiten alltså. Skulle vilja gå i ide ett tag.

I helgen så blev det en tripp till GBG med min lillasyster. Vi skulle kika efter julklappar men det hann vi inte med då vi hittade så mycket till oss själva istället =) Men vad gör det? Man måste ju få unna sig själv ibland, faktiskt.
Ska ju till GBG nu i helgen igen så då kanske man kan fixa några istället. Har ju lite tid innan det är dags för festligheterna och även några timmar under söndagen. Så de blir nog bra det. Vi får väll se.

Annars händer inte mycket. Chillar mest eller tar mig en sväng på dansgolvet, som vanligt. När ska mitt liv ta en vändning? På fredag tänkte jag knycka Lucas en stund iaf. Se om han vill baka lite pepparkakor osv? Vore mys.
Försöka komma lite i julstämmning. Det är väll dags för det.

På tal om jul och nyår så vet jag inte vad som händer än? En utlandsresa vore helt perfekt måste jag säga. Bara fly allt som händer omkring mig just nu. För jag orkar verkligen INTE sitta hemma och uggla och se hur allting blir som jag INTE vill ha det. Kanske kan man få tag i en billig sista minuten? Hoppas det.

För övrigt så sitter jag här och lyssnar på "Du måste finnas" och tankarna går genast tillbaka till min pappas begravning där just den låten var en utav de som sjöngs. Pappas begravning var så underbart fin. Fin och så enkel. Precis som det ska vara.  Många tårar men också humor och skratt.

Han är så otroligt saknad. Och om någon bara kunde förstå denna smärta man bär på.
Det sker sådana förändringar här nere hos oss som jag inte vill vara delaktig i. Jag vill att allt ska vara som det alltid varit.




Här helt ovetandes om sin framtid... Du fattas mig ♥


Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav...

Nännie.


RSS 2.0