Thinking of you.


"Tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän.
Jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen, aldrig älska dig igen.

Men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem,
där är himlen lite närmre för mig
Där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig, dit kan jag gå och sakna dig"

Antar att du alltid kommer finnas med mig på ett eller annat sätt... ♥



På tal om något helt annat. Igår skulle pappsen fyllt 60 år. Hade så gärna fått fira dom åren med honom. Istället la vi blommor på graven. Den blev så fin, så fin. Det gör så ont utan dig. Jag behöver dig här och jag behöver dig Nu!

♥ Älskade pappa ♥


25 augusti.


Ta dina minnen och försvinn ur mitt liv,
älskade, älskade du.




23 augusti.


Med klagomål från farbror Kron att jag uppdaterar alldeles för sällan så är det väll dags att skriva ett par rader kanske. Hehe.
Sanningen egentligen är att jag är här inne nästan varje dag och skriver. Men det suddas då fort ut eller så ligger inläggen på hög i väntan på att publiceras. Knepigt det där.

Nåja, jobbet har dratt igång och helgerna har genast fått ett värde igen. Gårkvällen var faktiskt riktigt trevlig! Spenderade den mestadels med Elin och Frida på Husaren! Många goa skratt blev det. Bilder kanske dyker upp fram igenom här på bloggen annars lär ni säkert hitta en och en annan på facebook, där finns ju allt. Haha.

Veckan som kommer blir det jobb som vanligt. Ska försöka komma igång med springandet igen efter mitt lilla sjukdomstillstånd i veckan som var. Hoppas det håller denna gången! Sen på torsdag blir det allsång på torget som start på festivalen som drar igång i veckan. Vi fick mathäften och biljetter utav chefen. Bussigt! Så vi ska dit och sjunga tillsammans på torsdag. Kan bli trevligt. Sen under fredagen blir det nog mest vimmel och öltält, självklart EMD också. Haha. Sen lördag blire utgång för hela slanten. Synd bara att näst intill ingen i min partyelit är hemma bara. Jag får muta in mig i ett annat partygäng eller göra mig ett nytt. Kron, du kommer va!! ;)

Nej nu ska jag vara lite snäll mot magen min och ge den lite mat.
Ba baaaj


Sista semesterveckan.


Har redan ångest över att nästa söndag behöva gå och lägga sig i tid för att orka upp och jobba på måndagen igen. Jag är inte redo för ett nytt jobbår. Verkligen inte! Skulle behöva börja vända tillbax dygnen redan nu. Men icke då! Istället väntar en förhoppningsvis fullspäckad vecka på västkusten. Åker ner till Gullholmen i morgon och utgår därifrån så vi får se vart vi har hamnat när veckan gått mot sitt slut. Hoppas feber och halsont för en gångs skull kan hålla sig borta nu!

Annars händer inte mycket på dagarna. Har spenderat de senaste med lilla fröken IA. Vi har mest festat eller kikat på film. Efter utekvällen igår så har jag insett både det ena och det andra med "vänner", bekanta och bara allmän skövdebefolkning. Jag är så trött på skitsnacket, ryktena och alla idioter!

Hepps, nu kommer visst lilla IA och hämtar upp mig. Ska kika film och planera för veckan som kommer...


RSS 2.0