Hmm.

Födelsedag igår. Vanlig dag idag. Känner dock ingen större skillnad. Kanske är jag ännu mera panikslagen över att jag faktiskt ganska snart blir 30. Jag tyckte ju att jag var 16 nyligen och åren sen dess har försvunnit fruktansvärt fort och det är faktiskt lika få år kvar tills jag blir just 30. Tror min 30-årskris redan har börjat. Hjälp!

Hur som helst var familj och och lite släkt här. Käkade lite fika och glass. Inget märkvärdigt alls. Fick en drös med presentkort på MQ och Gina så nu ska det shoppas ännu mer. Finns ju lite kvar av godbitarna som jag redan spanat in men inte köpt än. Vi får se hur det blir med det hela.

Imorgon blir det träning. Ska bli så otroligt skönt. Inte tränat på 2 veckor nu och det känns vill jag lova. De där två extrakilona sedan i julas känns också. Inte skojj alls. Sen ska systeryster börja jympa med mig. Kan ju bli kul. Två kylskåp som springer och hoppar i kapp. Ha Ha. Vilken härlig syn =)

Annars händer inte mycket. Har planerat fest och utgång i helgen dock. Sen ska jag leka lite med Ia också. Var ett bra tag sedan nu. Sen vill jag ju umgås med Hannis lite också och kika på hennes lilla underverk som kommit till världen. är SÅ nyfiken ju. När helgen är gången får vi se vad som hunnits med.

Också bara en sak... jag trodde jag såg pappa i förra veckan. Så ruskigt lik. Men det visade sig bara vara pappas bror som kom stapplandes på sina kryckor. Jag blev så rädd! Skönt att höra han mår bra iaf och att tumören var godartad. Vet inte vad jag gjort annars. Jävla skitsjukdom den där cancern!


Nu ska  jag hoppa in i duschen, har vart iväg och förpestat huden min i solariet. Bläch! Dum är jag. Fy mig.
Må så gott kära ni.

Puss i skinken ♥

Dop

Dags att börja göra sig iordning snart. Idag är det nämligen dags för lilla Annas dop. Jag hoppas hon är snäll och inte skriker på mig när jag håller henne, annars vet jag inte vad jag tar mig till : ) Sen hoppas jag också att rampfebern håller sig borta. Tycker inte om att vara uttittad. Haha.

Annars så har helgen vart lugn. Kikat film och sprungit lite på stan bara. Behövs sånna helger emellanåt.
Snart dags för en ny jobbvecka. Känns som den kommer bli tuff. Är jämt och ständigt så trött sen har jag en hel del att stå i. Får väll glädjas åt att det snart är helg igen. Hehe.

Men nu ska jag dra mig vidare. Må så gott allesammans!

Krams Nännie ♥

Dags igen?

Mjo, några rader kan jag ju skriva iaf. Anledningen till att det inte görs så speciellt ofta är att jag inte har speciellt mycket att berätta för er. Så enkelt va det med de :)

Helgen är över och jobbveckan är igång. Fredagkväll spenderades i biosalongen med pojken min. Kikade på nya Wallanderfilmen. Inte så överdrivet bra. Saknar Johanna och Ola där i. Tomt utan dom.

Sen i lördags blev det först lite teater och efter det en sväng till Boggan med min lilla barndomsvän Annika. Vi hade inga att gå ut med så vi slog oss samman. Kul kul :) Träffade på en hel drös med människor. Vissa av dem ser man ju inte så speciellt ofta. En utav dom var "lilla" Anton. Han hade buggkurs med mig men hur det gick ska vi inte gå in på. Han gav mig en 3:a och sa att då var han snäll :D Vi fick hålla oss til "intimdans" istället, vad det nu ska betyda? Ha ha!
Men jag skulle öva under våren så ska vi ta oss en sväng i sommar på Olstorp igen.

Sen bestod söndagen av släkt hemma hos mamma. Moster och kusiner som var uppe och hälsade på. Kul att se dom!
Annars hände inte så mycket mer. Lite tvätt och städ på det bara.

Idag blir det till att börja träna rygg och nackpass igen. Ska bli skönt och sträcka ut lite. Och i morgon blir det till att träffa Jossan och Pontus. Nyfiken på hur stor lilleman har blivit! Spännande! Och resten av veckan är fylld med jobb, träning, solning, utgång (?) och dop på de! Fullt upp!

Men nu ska jag faktiskt få i mig lite mat så under tiden kan väll ni skriva en rad eller två och berätta för mig hur ni har det kära vänner.



Annika och jag i lördags.
Krams Nännie ♥

Tillbaka till verkligheten.

Vistelsen i norrland är över för denna gången och vi är tillbaka i Skövde igen. Det har vart en lugn och skön vecka. Har dock inte riktigt fått njuta av vinterlivet fullt ut som jag velat. Blev nämligen inget skoteråkande. Antingen så var det fullt upp med saker som var tvugna att fixas av Ola (datasupport =) sen var det aningen kallt också. Inte så jätteskönt att köra i -17. Burr!
Tror jag har gått upp nästan 2 kg under denna veckan. Det har ju serverats så god mat och HELA TIDEN har det stått något på bordet. Haha. Det blir till att kämpa på på friskis och svettis nu de tre sista månaderna innan kortet går ut.

I morgon är det sista lediga dagen innan det är dags att jobba igen. Då ska jag in till stan och göra lite ärenden sen blir det till att packa upp, handla och sova tidigt så man orkar sig upp på onsdag. Jag är INTE motiverad för huvudtaget. Och speciellt inte när man hör att första röda lediga dagen inte är förns i April. Kan det stämma? Hoppas inte det! Jag ser fram emot semestern i juli jag :)

Ne nu ska jag ta och dra mig vidare en sväng. Äta lite kvällsmat trots att klockan nästan är natten (dålig ovana jag fått med mig nu).

Hoppas ni alla har haft några sköna lediga dagar nu över jul och nyår!

Krams Nännie  ♥

RSS 2.0